Användning av kakor

Användning av kakor

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator. Textfilen kan bland annat användas för att underlätta din användning av webbplatsen. Vi använder cookies, för att öka användarvänligheten i enlighet med lagen om elektronisk kommunikation. Genom att fortsätta använda vår webplats förutsätter vi att du godkänner detta.

Allmänt om dina personuppgifter

När du genomför ett köp på TeleChange.se behöver du ange vissa personuppgifter får att vi ska kunna leverera varan till dig; namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Dessa uppgifter använder vi för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund, vid garantiärenden samt för försäljningsstatistik. Angiven e-postadress används även för marknadsföring om du valt detta alternativ i dina kontoinställningar. Vid val av ett betalningssätt som kräver kreditupplysning (delbetalning och Klarna Faktura) krävs även personnummer utöver ovan nämnda uppgifter. Angivna personuppgifter sparas i vårt system i 10 år.

Enligt föreskrifterna i Personuppgiftslagen (PUL) har du som kund hos oss rätt att få ett registerutdrag med information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. Detta kan du få från 'Mitt konot'. När du genofört ett köp där en produkt finns hos en av de butiker som är kopplade till TeleChange så får denna butik information om namn och adress dit produkten eller produkterna ska skickas.

TeleChange lämnar inte ut eller säljer personuppgifter vidare till tredje part.

Du kan när som helst återskapa kundvagnen med alla varorna i. Pris och tillgänglighet på produkterna baseras på tidpunkten då du la produkterna i kundvagnen. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna något i samband med olika kampanjer med utlöpsdatum. Produkterna kan också ha sålts slut. Vi sänder även ut orderdokument, kundundersökningar samt uppföljande e-post efter köp.

Mer information fins på din kundsida 'Mina sidor'

TeleChange